Kaksiosainen rakennus avautuu esteettä merelle ja sopeutuu mahdollisimman huomaamattomaksi osaksi rantasilhuettia. Luonnonvoimien kesyttämiseksi ja niistä nauttimiseksi rakennusta ympäröivät terassit, joilla elämä noudattelee vuoden- ja kellonaikojen rytmiä.

Huvila sijaitsee Ruotsiin asti avoimen ulapan rantakallioilla, Merenkurkun pohjoispuolella. Alati muuttuvaa merellistä maisemaa kehystävät sileiden ja harmaiden rantakallioiden kivilohkareet.

Rakennus on rakennettu paikallisin voimin pitkästä puutavarasta. Se on maalattu mustalla tervalla, jota vaaleaksi sävytetyt pilarit, palkit sekä ikkuna- ja ovikehykset rytmittävät. Sisätila on luonnonväriseksi sävytettyä koivuvaneria, joka toimii valkokankaana meren ja valon vaihtelevalle kirjolle.

Lyhyesti
Sijainti: 
Uusi Kaarlepyy
Koko: 
Rakennus 61 m2, Sauna 24 m2
Rakennesuunnittelu: 
Insinööritoimisto Svante Källström
Urakoitsija: 
Hartman Rauta